Иван Куйов бе избран за председател на Общински съвет-Сапарева баня

DenNews.bg
09.11.2015
размер на текста:

 Иван Куйов от ГЕРБ е председател на Общински съвет-Сапарева баня. Той получи подкрепата на 9 от 13-те новоизбрани общински съветници на първото заседание на местния парламент в курортната община в петък.


На сесията клетва положиха новоизбраният кмет Калин Гелев, кметовете на селата Сапарево, Овчарци и Ресилово, както и новоизбраните 13 общински съветници. Залата на Общинска администрация не успя да побере десетките сапаревобанци, дошли да присъстват при полагането на клетва от новите им избраници.
Официални гости на тържествената сесия бяха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Кирил Калфин, губернаторът на област Кюстендил Виктор Янев, зам.-областният Радослава Чеканска и административният секретар на Областна администрация Гергана Михайлова. Областният управител Виктор Янев приветства новите кметове и новия Общински съвет, като им пожела успешна и ползотворна работа през периода 2015 - 2019 г. Народният представител Кирил Калфин пожела на новия градоначалник Калин Гелев съзидателна работа, която да бъде изцяло в полза на гражданите и общината. „Надявам се със спокойствие и разум да вършите работата в ОбС и Общинска администрация” обърна се Калфин към управляващите. "Познавам Калин Гелев отдавна и зная, че той изключително много милее за община Сапарева баня и за вас, сапаревобанци. Убеден съм, че ще работите така, че да се гордеете, че сте жители на Сапарева баня. Желая успех на кмета, на Общинския съвет, на кметовете на кметства и на всички вас, гражданите на тази хубава община", заяви още Кирил Калфин.

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети