145 лични карти и 12 удостоверения за гласуване са издадени вчера в област Кюстендил

DenNews.bg
25.10.2015
размер на текста:

 Изборният ден започна в спокойна обстановка в Кюстендилска област. Охраната на изборните помещения през изминалата нощ е преминала нормално, информират от пресцентъра на ОДМВР-кюстендил.
Към 6.00 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на СИК. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите. Осигурена е охрана за всички изборни секции от служители на МВР, които отговарят за реда и спокойствието в региона.
Служителите на група „Български документи за самоличност“ в ОДМВР – Кюстендил, издават и в днешния ден удостоверения на граждани, които нямат валидни български лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден. Удостоверенията се издават безплатно, след като е подадено заявление за издаване на лична карта. Работното време на група „Български документи за самоличност“ днес е до 18.00 ч. До вчера по ускорена процедура са издадени 145 лични карти и 12 удостоверения.
Припомняме, че в изборното помещение не се допускат въоръжени и лица, носещи предмети, опасни за живота и здравето на хората.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети