3-ма си тръгнаха от Германея, 3 са новите попълнения

DenNews.bg
20.01.2015
размер на текста:

19 футболисти изведе за първа тренировка старши треньорът на Германея Борис Кръстев. От тях 3 са новите попълнения – младоците от школата на Марек Петьо Иванов и Ради Виячки, брат на Емил Виячки, и Марио Златанов. Направи впечатление отсъствието на няколко основни играчи – Димитър Чечев, Борислав Кралев, Илиян Чавдаров и Асен Васев. Първите трима ще преминат в други отбори, докато Васев е със счупена ръка и ще отъства доста време от тренировки и мачове.
Треньорът Борис Кръстев е постигнал договорка с ръководството на Марек сапаревобанци да тренират на изкуственото игрище до стадион „Бончук” в Дупница. Вече са уточнени и няколко контролни срещи – със Септември Сим на 24 януари, Пирин Рз (31 януари), Струмска слава (7 февруари) и Велбъжд (14 февруари).
Селекцията ще бъде насочена към намирането на нападател, след като остриетата Чечев, Кралев и Чавдаров вече не са част от отбора.
Целта пред тима е оставане в Югозападната „В” група. След края на есенния полусезон Германея се намира точно над чертата, на 14-то място в класирането, с актив от 13 точки. Първенството се подновява на 1 март, а сапаревобанци са гост на Миньор (Пк).
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети