„Гладиаторите” от Дупница отсрамиха България в Гърция

DenNews.bg
19.01.2015
размер на текста:

Състезателите на дупнишкия СК Гладиатор се представиха много силно на провелия се през уикенда турнир "Thessaloniki open". На надпреварата в Солун, която е от клас G-1, участваха 50 български таекуондисти, а Гладиатор бе представен от четирима свои състезатели. България спечели общо 5 медала, като 3 от тях са дело на дупничани!
При кадетките Луиза Захариева заслужи златното отличие, след като в 5-те си мача смаза съперничките си, побеждавайки ги с 12 точки разлика. Ивона Цинцарска също се представи добре и също изигра 5 двубоя, но отстъпи на финала и остана със сребърен медал. И при мъжете Теодор Георгиев стигна до последната среща, където претърпя поражение и грабна сребърно отличие. Той добави и 6 точки в ранглистата. При юношите Митко Джорджев записа 3 победи, но след това загуби и остана без отличие.
„Това беше първи турнир за годината и мога да кажа, че се представихме много добре. Доволен съм и от четиримата. Това са основните ни състезатели, като включвам към тях и Стефан Самарджиев и Валентин Крумов. Като цяло тази година програмата ни е доста тежка с турнири в Босна, Египет и дори ОАЕ”, коментира треньорът Христо Михалчев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети