Определиха местата за предизборна агитация в Дупница

DenNews.bg
09.09.2014
размер на текста:

Кметът на Дупница Методи Чимев издаде заповед, с която регламентира местата за поставяне на агитационни материали на територията на община Дупница, за предстоящия избор на народни представители, насрочен за пети октомври. Позициите са, както следва: подпорната стена на старите гробища – ул. “Орлинска”; подпорната стена в края на ул. “Ген. Георги Тодоров”; подпорната стена на ул. “Кокиче”/стръмната улица към Градската градина/; метална ограда на ул. “Цар Освободител” /спирката срещу Учителския институт/; бетонни “гъбки” на ул. “Орлинска”; метална ограда вдясно от кръговото движение на изхода за Кюстендил; метална ограда вдясно след Аракчийски мост; метална ограда срещу паметника на Васил Демиревски.
Всички поставени табла и изградени колонки за разполагане на рекламни и агитационни материали за община Дупница и прилежащите кметства към нея.
Забранява се поставянето на агитационни материали: на сгради – общинска собственост, независимо от съгласието на наемателите; на превозните средства на обществения транспорт, независимо чия собственост са те.
За поставените агитационни материали на места, извън определените ще се налагат санкции, съгласно законовите разпоредби.
В седемдневен срок, след произвеждане на изборите, агитационните материали да бъдат премахнати от лицата, отговорни за тяхното поставяне. Отговорност ще бъде потърсена от партиите, коалициите и инициативните комитети.
За изпълнението на заповедта ще следи полицията и звено Общински контрол към Дупница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети