Кметски дарове за обновена детска градина в Дупница

DenNews.bg
03.09.2014
размер на текста:

С тържество днес бе открита новата учебна година във филиала на 4-та детска градина в Дупница (в Градската градина). Забавачницата бе напълно обновена и ремонтирана през август от община Дупница, след вътрешен ремонт на спалното отделение, всекидневната, санитарните помещения, външна топлоизолация, двора, както и други ремонтни дейности на обща стойност 27 845 лева.
Гости на тържеството бяха кметът Методи Чимев, зам.кметът по социалните дейности Крум Милев, както и служители от отдел "Образование" към общината. Малчуганите посрещнаха гостите и родителите с питка и мед, след което изнесоха музикално-рецитална програма. "Искам да благодаря на г-н Чимев, както от името на целия екип на детското заведение, а така също и от името на родителите и дечицата, за това, че най-сетне ни се обърна внимание и ремонтът бе осъществен. Още повече, че
приключи именно в това време, в което дечицата почиваха и сега влязохме в почти нова детска градина. Самите деца не успяха да я познаят", обърна се директорката Цветана Чаушева. "Аз искам да благодаря за търпението, което проявиха и родителите и дечицата най-вече. През пролетта родители идваха при мен с молба за този ремонт и обещах да се направи и сега съм доволен от свършената работа. Има още някои подобрения, които ще направим по двора", коментира Чимев, който подари люлка за децата и прахосмукачка.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети