US репортерка напусна с псувня в ефир, ще служи на марихуаната

DenNews.bg
23.09.2014
размер на текста:

Хвърляйки бомба в живо предаване по телевизията американска репортерка напусна работа, за да се отдаде изцяло на каузата за легализиране на лечебната марихуана в Аляска.
По време на живо предаване в ефира на телевизия Кей Ти Ви Ей в Аляска Шарло Грийн представяше местен клуб за легализиране на марихуаната. За най-голяма изненада на зрителите, а и на работещите в телевизията, Грийн обяви, че тя е собственик на клуба и че отсега нататък ще се посвети изцяло на каузата му.
„Чухте всичко това, за да ви кажа, че аз, собственикът на Клуба за канабис в Аляска, ще посветя цялата си енергия на борбата за свобода и справедливост, която започва с легализирането на марихуаната, тук в Аляска. Що се отнася до работата, е не че имам някакъв избор, но, м*мка му, напускам”, казва тя в ефир.
При тези си думи, репортерката Шарло Грийн излезе от кадър. Водещата на новините се опита да излезе от неудобната ситуация с думите: „И така… извиняваме се за това… ще продължим веднага”.
По-късно стана ясно, че ръководството на телевизията не е знаело за ангажимента на журналистката с клуба за канабис. Решението си тя взела, за да привлече вниманието на хората към проблема с легализирането на медицинската марихуана.


 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети