Синдик влиза в ЦСКА, клубът в несъстоятелност?

DenNews.bg
19.09.2014
размер на текста:

Проблемите в ЦСКА се трупат един след друг, въпреки благите думи на Александър Томов. Клубът може да се окаже управляван от синдик, гръмна "24 часа", позовавайки се на свои източници. Вчера се е състояло делото за несъстоятелност на "червените", което бе обединено по исковете на "Люкрим гард" и пернишката "Юникс".
Смята се, че нещата отиват твърдо към откриването на процедура по несъстоятелност и влизането на синдик. "Люкрим гард" си търси пари от първия престой на Александър Томов на "Армията". Пернишката фирма пък е била наета от "Титан" за ремонт на "Панчарево". Според нея договорът е бил изпълнен, но не са постъпили плащания. Отделно се оказа, че строителството е било незаконно и общината принуди ЦСКА да събори постройката.
ЦСКА за втори път е заплашен с несъстоятелност, но започна да плаща на бившия си треньор Павел Дочев и се размина. Ако решението на съда е за започване на процедура, то цялото ръководство на ЦСКА ще бъде освободено и на негово място ще влезе синдикът. Той започва да оценява активите и след продажбата им ще покрива дълговете към кредиторите на клуба.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети