Френска манекенка плати 30 000 лири, за да заприлича на секс кукла

DenNews.bg
18.09.2014
размер на текста:

Френска манекенка похарчи 30 хил. британски лири, за да сбъдне мечтата на живота си - да заприлича едно към едно на надуваема кукла за секс, пише в. "Дейли мирър", цитиран от Вести.бг. Явно пластичните хирурзи добре са си свършили работата, след като 30-годишната Виктория Уайлд изглежда като току-що изваден от кутията еротичен артикул. Уайлд мина под скалпела, за да направят огромни устни и бюст, като си прибави и дълги гъсти мигли. Тя преминала през три сеанса на уголемяване на гърдите, докато достигнат размер 32G. Това струвало 25 хил. британски лири. Има още ринопластика (реконструкция на носа) за 3000, импланти на задните части, перманентни импланти на устните и ботокс за 2000.
Виктория Уайлд е от френския град Кан. Тя финансирала телесните си "подобрения" с участия в модни ревюта и с подкрепата на приятеля си Симон.
"Кой не би искал да бъде третиран като кукла", обяснява трансформациите си Виктория. Идеята да заприлича на секс играчка хрумнала като тийнейджърка. Тогава тя била симпатично миньонче, което всички наричали Барби. В по-късен етап от живота тя решила да придаде и по-секси форми на кукленското си излъчване.