Нова телевизия взима “А” група от ТВ7

DenNews.bg
12.08.2014
размер на текста:

Нова телевизия е в бойна готовност да приеме щафетата от ТВ7 за излъчване на мачовете от “А” група. Договорът между ТВ7 и "Футбол Про Медия" изтича на 15 август (петък), а до момента медията не е превела пари към фирмата, пише Блиц. До вчера се говореше, че даже и да не плати необходимата сума по договора, ТВ7 ще предава шампионатните двубои от следващия кръг – Лудогорец – ЦСКА от 20 часа в събота и Левски – Ботев (Пд) от 20 часа в неделя.
Последните информации обаче гласят друго. Ако ТВ7 не плати най-късно до петък, тогава контрактът й с “Футбол Про Медия” ще бъде прекратен и такъв ще бъде подписан с Нова телевизия. Което означава, че още тази събота и неделя мачовете от “А” група ще преминат от ТВ7 по НТВ.
“Има време до петък. Всичко може да се случи. При положение, че ТВ7 извадят парите, те ще продължат да си излъчват двубоите от българското първенство. Но е факт, че в Нова телевизия са в бойна готовност за предстоящите две дербита, очаквайки развоя на събитията”, коментираха пред БЛИЦ запознати по въпроса.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети