Павлов: Петото място на Манолова за шеф на БСП е изненада, но положителна

DenNews.bg
28.07.2014
размер на текста:

Петото място на кюстендилския депутат Мая Манолова в надпреварата за нов председател на БСП е изненада, но в положителна светлина. Това коментира за DenNews.bg общинският лидер на социалистите в Дупница Станислав Павлов.
„Това е състезание, което не ни прави врагове. Не виждам нищо драматично. Приятната изненада е, че от областта сме 17 делегати, а Мая Манолова получи 83 гласа в първия тур”, коментира Павлов.
Както е известно, на партийната конференция вчера делегати от цялата страна гласуваха за нов председател на партията, след като Сергей Станишев избра да стане евроепутат. С 337 гласа поста зае настоящият председател на парламента и бивш вътрешен министър Михаил Миков. На балотажа той се изправи срещу енергийният министър от кабинета „Орешарски” Драгомир Стойнев.
„На балотажа делегатите от областта гласуваха по съвест”, обясни още Павлов.
Всички структури на партията в региона бяха изразили подкрепа за Мая Манолова. Очакваше се тя да получи сериозна подкрепа, която да е достатъчна за участието й във финалната битка. Петото и място определено е изненада, а тепърва ще се търси отговор за пренареждане на гласовете.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети