50 лв. глоба за разправията на пияно в Рила след финала на Световното

DenNews.bg
18.07.2014
размер на текста:

Разпрата с няколко шамара, разиграла се между трима мъже от Рила след финала на Световното първенство по футбол, завърши с 50 лв. глоба за най-младия от участниците в свадата.
19-годишният И.Й. бе санкциониран от Районен съд-Дупница по Указа за дребното хулиганство, за това че влязъл в спор с 55-годишния Иван Иванов, който се сдобил с медицинско свидетелство за нанесени контузии в областта на едната ръка.
Приятелят на 19-годишния младеж, 29-годишният М.Г. бе признат за невинен, тъй като бил само наблюдател на случилото се до градския стадион в Рила.
Пред съда 19-годишният И.Й. обясни, че не той, а пострадалият Иванов причинил кавгата, след като седмица по-рано по-възрастният мъж пожелал да се прибере с младежа „при майка му”. При втората среща Иванов се развикал на младежа и получил удар от него. Младежът пък се оказал наказан с шамар от намесил се в свадата съсед. Всички участници в инцидента били в нетрезво състояние, а 19-годишният и 55-годишният мъж имали стар конфликт. Това, както и изразеното от подсъдимия съжаление за стореното, доведе до налагане на минималната санкция.
 

Най-четено

Темите от "Рила"

Етикети