Мотоклуб „Неразделни братя” осиновиха животните в парк Рила, стягат катерушки със собствени средства

DenNews.bg
04.06.2014
размер на текста:

Членовете на дупнишкия мотоклуб „Неразделни братя” с председател Димитър Недев подеха няколко благородни инициативи. Мотористите вече са основен спонсор на животните в парк „Рила”, като след осиновяването мъжете са обвързани с целогодишната издръжка и грижа за пернатите и пухкави обитатели на зоокъта.
От няколко дни самите мотористи са част от атракцията в парка, като за почуда на посетителите вместо да хвърчат с мощните машини кротко и отдадено боядисват, коват и подреждат.
Съгласувано с община Дупница членовете на клуба със собствени средства боядисват пейки, беседки и ремонтират детските катерушки. 1


Само преди няколко дни от „Неразделни братя” закупиха и дариха дрехи и хранителни продукти на деца в неравностойно положение в Дупница.
„Ще продължим с подобни благотворителни изяви, както сме го правели и досега", обясни един от най-екстремните и добри мотористи у нас Велислав Делибалтов, брат на фолкпевеца Борис Дали.
„Неразделни братя” са основен организатор на 3-дневния Национален мотосъбор в Парк "Рила", който започва този петък. , 6 юни Очакват се около 2500 мотористи от цяла Европа и страната. Събраните средства по време на събора, отново ще бъдат дадени за благотворителност.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети