Румен Стоянов взе четирима марекчани в отбора си

DenNews.bg
24.06.2014
размер на текста:

Четирима доскорошни футболисти на Марек се включиха в отбора на играчите останали без договори. Селекцията на Румен Стоянов е на лагер в Брезник, който ще продължи 2 седмици. Халфовете Христо Габаров, Николай Хаджиниколов и Цветомир Генов, както и нападателят Борислав Кралев ще търсят късмета си с този отбор.
Асоциацията на българските футболисти, съвместно с БФС за пета поредна година сформира тим от безработни играчи. Той е предназначен за футболисти, чиито контракти са изтекли или са били прекратени и са останали без отбор за сезон 2014/2015. В състава личат имената на още няколко познати състезатели – вратарят на Пирин (ГД) Ангел Юсев, защитникът на Миньор (Пк) Адриан Олегов, роденият в Бобов дол бранител Веселин Васев.
На 3 юли тимът на безработните заминава за Австрия, където ще участва в турнира на ФИФПро за играчи без договор от Централна и Източна Европа на 4, 5 и 6 юли. Участници в турнира са отборите на Гърция, Словения, Сърбия, Австрия, Хърватска и България. На турнира ще бъдат поканени и ще присъстват мениджъри и представители на клубове от цяла Европа, които ще наблюдават футболистите и ще търсят нови попълнения сред тях.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети