Марек се уреди с още един спонсор за “А” група

Константин Соколов
02.06.2014
размер на текста:

Новакът в “А” група Марек ще има още един спонсор, стана официално ясно днес. Веригата за спортни стоки Sport Depot ще подпомага футболния отбор от Дупница, като ще има приятни изненади и за привържениците на тима. Фирмата ще осигури фитнес уреди и екипировка за представителния отбор, както и за различните формации в детско-юношеската школа на клуба.
Любопитното в случая е, че от самата компания са се обърнали към ръководството на Марек с желанието за партньорство. “Огромни благодарности към шефа Красимир Цонов и изпълнителния директор Мариана Анастасова, която е дупничанка, за това, че ни подават ръка в този момент. Те ни потърсиха и съм сигурен, че всичко, което ни предоставят ще е от огромна полза за нас”, каза клубният началник в Марек Иво Паргов.
Екипите, с които дупнишкият тим ще се състезава през новия сезон в “А” група ще бъдат представени до няколко дни. По европейски модел пък феновете ще могат да си закупят фланелки и друг вид артикули на отбора от магазина на компанията в Дупница, където ще бъде обособен специален щанд за Марек.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети