28-годишна майка от с. Усойка се нуждае от 4 000 евро за лечение в чужбина

DenNews.bg
29.05.2014
размер на текста:

28-годишната майка на 6-годишно момиченце, Милена Керкелева от бобошевското село Усойка се нуждае от 4 000 евро, непосилни за семейството й, за лечение в Германия. Милена страда от заболяване на кръвоносната система в резултат на което получава скъсяване на левия крак с 11,5 см. Има постоянни болки при ходене и седене. В България проф. Станкев-съдов хирург издава официално становище, че в страната няма лечение за Милена и я насочва към клиника в Германия. Милена обаче няма възможността да замине поради липса на финансови средства.
Помогнете на Милена да живее нормален и пълноценен живот и да бъде до своята дъщеричка, която тази есен ще бъде първокласничка.
НОЗК покрива изследванията, но Милена се нуждае от 4 000 евро, необходими за пътни, престой в болница, преводач, придружител и хонорар на лекарите. Със събраните средства, Милена ще може да си направи необходимите изследвания, за да разбере дали има шанс за лечение.


Банкова сметка:

IBAN: BG68RZBB91551003697230

BIC: RZBBBGSF


През 2010-а година DenNews.bg разказа историята на Милена, която тогава държеше дъщеричката си на ръце, а скъсяването на крака й бе 7 см. Припомнете си историята ТУК
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети