Екстреньор на Марек води безработните в Австрия

DenNews.bg
29.05.2014
размер на текста:

Бившият треньор на Марек Румен Стоянов отново ще е селекционер на тима на безработните футболисти. Асоциацията на българските футболисти, съвместно с БФС за пета поредна година ще сформира отбор от играчи без договор. Този отбор е предназначен за футболисти, чиито договори са изтекли или са били прекратени и те са останали без отбор за сезон 2014/2015. Както всяка година, ще се организира двуседмичен тренировъчен лагер, който започва на 22 юни и ще се проведе в Брезник. Лагерът включва тренировки, храна, нощувки и възстановяване. Треньор ще бъде Румен Стоянов, който в момента е наставник на Академик (Св).
На 3 юли тимът на безработните заминава за Австрия, където ще участва в турнира на ФИФПро за играчи без договор от Централна и Източна Европа на 4, 5 и 6 юли. Участници в турнира са отборите на Гърция, Словения, Сърбия, Австрия, Хърватска и България. На турнира ще бъдат поканени и ще присъстват мениджъри и представители на клубове от цяла Европа, които ще наблюдават футболистите и ще търсят нови попълнения сред тях.
Българските играчи, които желаят да се включат в този тим трябва да отговарят на следните условия: да са без договор към момента на провеждане на лагера и турнира; да не са аматьори и да са имали сключен професионален договор през изминалия сезон; да членуват в Асоциацията на българските футболисти.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети