От Актавис официално: Продължаваме своята подкрепа към Марек

DenNews.bg
26.05.2014
размер на текста:

Актавис остава спонсор на футболен клуб „Марек 2010” Дупница и през настоящия футболен сезон. Преди няколко дни беше подписан нов двустранен договор, според който Актавис ще продължава да подпомага футболния клуб, който заслужено зае своето място в „А“ група, съобщават от фармацевтичната компания.
Освен финансова подкрепа, Актавис ще продължава да оказва помощ на клуба и под формата на дарения от медикаменти от богатото портфолио на компанията.
Средствата, с които Актавис ще подпомага финансово клуба, ще бъдат предназначени както за представителния тим, така и за детско-юношеската школа по футбол в града. Доказателство за това е факта, че Актавис ще спонсорира участието на юношеския отбор на Марек на престижния международен футболен турнир „Готия Къп“, който се организира в средата на месец юли в Гьотеборг. Юношите на „Марек“ ще имат честта да представляват България по време на официалното откриване на турнира, което ще се проведе на стадион „Улеви“ в Гьотеборг пред 50 000 зрители и гости от цял свят.
„Готия Къп“ е неофициалното световно първенство за детски и юношески отбори, което тази година отбелязва своя 60-годишен юбилей. През юли в Гьотеборг среща ще си дадат над 1600 отбора от цял свят.
„Продължаваме своята подкрепа към Марек, защото футболистите на клуба и най-вече неговият изпълнителен директор Иво Паргов доказаха, че когато си смел, амбициозен, силно вярваш и полагаш всички усилия в реализирането на една цел, успехът е налице. Продължаваме да бъдем заедно и заради изключително професионалното, лоялно партньорство с кмета на община Дупница - инж. Методи Чимев, който във всеки един момент е с отбора.
За Актавис спонсорството на Марек е доказателство, че само усилената работа, взаимното доверие и коректността водят до отлични резултати. Желая на отбора успешно и достойно представяне сред най-добрите футболни отбори на България! Ние ще продължаваме да подкрепяме Марек според своите възможности ”, коментира Илия Пашов, изпълнителен директор на Актавис ЕАД.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети