Капитанът на България: Ще направим всичко, за да се класираме

DenNews.bg
22.05.2014
размер на текста:

Официална пресконференция дадоха треньорите и капитаните на волейболните отбори на България и САЩ преди мачовете между двата тима от Световната лига, които са утре в 20:30 и вдругиден в 20:00 часа. На пресконференцията присъстваха селекционерът на американците Джон Спероу, селекционерът на нашите Камило Плачи, капитаните Шон Рууни и Тодор Алексиев, супервайзорът Филип Бербен, мениджърът на българския тим Владо Николов и прессдиректорът Стефан Августинов, който влезе в ролята и на преводач.
"Поздравление за работата на националния отбор на САЩ. Аз съм радостен да играя в тази група, която вие казвате, че е трудна. Това ще ни направи по-добри. Имаме много трудности пред нас за решение - САЩ, Русия, Сърбия и за да пристигнем до планината Флоренция, трябва да преодолеем тези хълмове. Медицинският ни щаб имаше много работа през тези дни. Много от играчите ни се върнаха от клубовете с контузии. Имахме затруднение да тренираме всички. Вчера за първи път тренирахме всички на игрището", заяви Камило Плачи, цитиран от Гонг.
Капитанът Тодор Алексиев очаква с нетърпение първите мачове от Световната лига.
"Радваме се че попаднахме в такава невероятна група - дано се справим. Американците винаги са били добре подготвени. Надявам се тази зала, която винаги ни е носила късмет да ни го донесе и в предстоящите мачове. Не могат да се правят прогнози. И четирите отбора са силни. Очакванията винаги са големи към нас, ще се борим да направим всичко възможно да се класираме", коментира посрещачът.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети