Морето реши случая с изчезналата Валя

DenNews.bg
19.05.2014
размер на текста:

Морето реши случаят с изчезналата преди месец Валентина Иванова от Бургас, след като вчера случаен минувач подаде сигнал за изхвърлено край пристанището тяло на жена.
Първоначалното разпознаване, което близките са направили снощи по снимки на дрехите, потвърждава че тялото е на медицинската сестра. За 100% потвърждение се чака резултат от ДНК експертиза, която ще е готова до няколко дни. Изследването се прави е бургаската лаборатория, която е втора по рода си в страната. Извършва се и аутопсия, но от бургаската полиция поддържат версията, че се касае за самоубийство.
Снощи, около 18:30 часа в Първо районно управление е получено съобщение от 18-годишен бургазлия, за това че в района на вълнолома от страната на морската гара във водата край тетраподите е забелязал човешки труп. Тялото е силно разложено и разкъсано от тетраподите.
Валентина Иванова е в неизвестност от нощта на 15 април, когато слиза от такси в началото на Морската градина на Бургас и оттогава следите й се губят. Охранителни камери са занели как тя отива към морето и не се връща.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети