Котка преби куче, за да спаси дете

DenNews.bg
15.05.2014
размер на текста:

Самоотвержена котка опроверга напълно твърденията за егоистичния нрав на събратята си, като героично се хвърли в битка с куче, за да спаси малко дете.
Котката Тара от Бейкърсфийлд, Калифорния заслужено се превърна в звезда в интернет, като видето с нея е гледано милиони пъти на различни видеоплатформи.
Подвигът на домашната котка е заснет от охранителни камери. На видеото се вижда, че 4-годишният син на стопаните на Тара кара детско колело пред дома си. Към него изненадващо се приближава куче, което се нахвърля на момченцето, събаря го от колелото за започва да го хапе. В този момент обаче Тара се появява със светкавична скорост и се хвърля с цялото си тяло върху кучето, започва да го бие с лапите си, а след като песът опитва да избяга, котката продължава да го преследва с вирната опашка. На помощ се притичва и майката на детето.
Момченцето е получило 10 шева заради нахапването от кучето, а родителите му, които са качили видеото онлайн, коментират, че без намесата на котката ситуацията е щяла да бъде много по-лоша.
Вижте видеото (в края има снимки на нараняванията)
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети