13-годишен кикбоксьор на Марек тръгва за Световната купа в Унгария

Константин Соколов
13.05.2014
размер на текста:

Доброслав Радев и Кирил Чакъров на последната тренировка на родна земя преди заминаването за Унгария.

13-годишният състезател по кик бокс Доброслав Радев и треньорът му в боен клуб Марек Кирил Чакъров заминават утре за надпреварата за Световната купа в Сегед, Унгария. Турнирът е изключително престижен, като събира над 500 участника от цяла Европа. Само руският национален отбор ще наброява над 30 бойци.
Това ще бъде и отличен тест за Доброслав Радев, който у нас буквално отвя конкуренцията. Доброслав е 5-кратен републикански шампион по кик бокс на България, като на последните две състезания, на които участва, победи с лекота съперниците си. 

„Тук Доброслав бие всички с лекота, нямаме нужда повече от такива мачове. Той многократно е надскочил нивото на останалите. Именно за това приехме поканата за този силен турнир в Унгария”, обясни треньорът Кирил Чакъров.
За Сегед няма да пътува мениджърът на Марек Минко Минков, тъй като по-рано днес отпраши за Лондон. В английската столица Минков ще проведе редица срещи за да договори първо участие на негови възпитаници в една от най-големите вериги по ММА Cage.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети