Наско Сираков: Подкрепям ЦСКА за акциите, Левски не ме интересува

DenNews.bg
09.04.2014
размер на текста:

Легендата на Левски Наско Сираков едва не се обясни в любов на ЦСКА по повод акциите, които “червеният” клуб пусна в продажба. “Идеята на ЦСКА за публично предлагане на акции е много добра и аз я подкрепям с две ръце. Това е чудесен начин за излизане от кризата”, заяви пред Блиц Сираков. “Нормално е една част от феновете да се съмняват и поне засега да не купуват акции заради всичко, което се случи на “Армията” при предишния престой на Александър Томов. Както и заради многобройните дългове на клуба. Винаги има мнителни хора, които не вярват в чудесата. Но повечето не мислят по този начин. Аз смятам, че кампанията ще бъде успешна”, добави Наско. “Имам мои приятели, които са хора с възможности и поддържат ЦСКА. Повечето от тях вече си купиха акции, други са на път да го сторят”, уточни още Сираков.
Той обаче категорично отказа да коментира случващото се в родния му тим Левски и завръщането на Георги Иванов. “Питате ме за Гонзо? Вижте, настоящият Левски, уточнявам – с това ръководство, не ме интересува!”, лаконичен бе Наско Сираков.
Бившият нападател уточни и че не е главен отговорник на “А” група, както бе обявено след края на конгреса на БФС на 14 февруари. “Не знам какво е било съобщено тогава, но аз нямам правомощия да отговарям и да следя случващото се в елитното ни и в останалите първенства в България. Така че – не се обръщайте към мен по тази тема”, завърши Сираков.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети