Любовна драма по ромски вдигна на крак полицията в Дупница

DenNews.bg
07.04.2014
размер на текста:

Любовна драма по ромски вдигна на крак полицията в Дупница, като над 8 часа в нощта срещу събота полицейски екипи обърнаха дърво и камък в издирване на отвлечена 27-годишна жена.
Към 21 часа настоящият приятел на жената подал сигнал на тел. 112, че тя е качена насилствено от двама мъже в таксиметрова кола и отведена в неизвестна посока.
Полицейски екипи предприели незабавни издирвателни мероприятия, като са посетени десетки адреси в ромските махали в Дупница. Към 5 часа сутринта полицаите, предвождани от приятеля на отвлечената, намират похитителите. Те се оказват братята Сашо и Славчо, на 32 и 21 г. Мъжете веднага признали, че отвлекли жената, която имала преди време връзка с по-възрастния брат, за да я убедят да възстанови отношенията си с него. Малко преди пристигането на екипите, похитителите освободили жената, тъй като се уплашили, че ще бъдат издирвани от полицията. Двамата са арестувани незабавно, а полицаи намерили жената в дома на настоящия й приятел. Тя обяснила, че похитителите й убеждавали в любовта на бившата й изгора с няколко шамара, след което я пуснали да си ходи.
Двамата братя са известни на полицията като извършители на противозаконни деяния. Срещу тях е започнато досъдебно производство в РУП Дупница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети