Откриха процедурата за избор на изпълнители за ремонта на Спортната зала в Дупница

DenNews.bg
30.04.2014
размер на текста:

Община Дупница обяви процедурата по избор на изпълнител за проектиране, реконструкция, разширение, оборудване и обзавеждане на Спортната зала в Дупница.
Общият срок за изпълнение на поръчката не трябва да надхвърля 16 месеца. Участниците в процедурата трябва да се съобразят с това изискване, което ще дава точки за определянето на крайния победител.
Стойността на поръчката е 3 750 000 лева без ДДС. Припомняме, че сумата в размер на 4,5 млн. лева представлява целево финансиране по публичната инвестиционна програма “Растеж и устойчиво развитие на регионите”.
На кота 0 е зададено следното искане за увеличаване на игралната площ, която да отговаря на изискванията за официални срещи от най-висок ранг за волейбол, баскетбол и други спортве практикувани в зала, трибуни с 1500 места (седалки), височина от 12,50 метра, съблекални, билетни каси, офиси за клубовете; в сутерена пък ще бъдат изградени фитнес зала със съблекални, сауна, парна баня, складови помещения.
На вторият етаж е обособена зала за брифинги и разбори с 50 места, ВИП-ложи, помещения за длъжностни лица, предвидена е площ за допълнителен брой зрители, зали за тенис на маса, билярд и други от т.нар. “тихи игри”. На третият етаж са обособени места за журналисти за преки предавания и административни помещения.
Срокът за подаване на офертите е 12 юни, а техническите оферти ще бъдат отворени на 13 юни в 11 часа в кръглата зала на общината.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети