Марек ще празнува завръщането в “А” група на 11 май

Константин Соколов
29.04.2014
размер на текста:

Празненствата по случай влизането на Марек в “А” група ще се състоят на 11 май (неделя) от 18 часа на стадион “Бончук”, разкри изпълнителният директор на клуба Иво Паргов. Тогава дупнишкият отбор приема Спартак (Вн) в мач от предпоследния 25-ти кръг на втора дивизия. На стадиона ще бъдат поканени да присъстват всички, допринесли за успеха на славния тим, който след 6 години пауза се завърна в елитния ни футбол.
Преди това Марек има да изиграе други два мача от шампионата на “Б” група. Идната събота (3 май) дупничани са домакини на третия в класирането Добруджа. Срещата е с начало 18 часа. На 7 май (сряда) пък е междинният 24-ти кръг, когато Марек гостува на отбора на Ботев (Гълъбово).
Междувременно стана ясно, че футболистите и ръководството на тима от Дупница ще подпомогнат таекуондиста Стефан Самарджиев, който се нуждае от средства за операция. Кметът Методи Чимев вече поде кампания за набирането на средства за операция на таланта, който получи сериозна травма на една от последните си международни прояви.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети