Чимев посочи местата за разлепване на плакати

DenNews.bg
22.04.2014
размер на текста:

Със заповед на кмета на Дупница Методи Чимев са обособени местата за поставяне на агитационни материали на територията на общината за евроизборите, които ще се проведат на 25май.
В Дупница плакати може да се поставят на подпорната стена на старите гробища – ул. “Орлинска”; подпорната стена в края на ул. “Ген. Георги Тодоров”; подпорната стена на ул. “Кокиче”; метална ограда на ул. “Цар Освободител” /спирката срещу Учителския институт/; бетонни “гъбки” на ул. “Орлинска”; металната ограда вдясно от кръговото движение на изхода за гр. Кюстендил; металната ограда вдясно след Аракчийски мост; метална ограда срещу паметника на Васил Демиревски.
Плакати може да се поставят на всички табла и изградени колонки за разполагане на рекламни и агитационни материали в Дупница и селата.
Забранява се поставянето на агитационни материали на сгради общинска собственост, независимо от съгласието на наемателите; на превозните средства на обществения транспорт, независимо чия собственост са те.
На нарушителите ще се налагат санкции, съгласно законовите разпоредби.
В тридневен срок, след произвеждане на изборите, агитационните материали трябва да бъдат премахнати. При неспазване отговорност ще бъде потърсена от партиите, коалициите и инициативните комитети.
Изпълнението на заповедта е възложена на началника на РУП-Дупница, началник отдел “С и С” и Звено “Общински контрол” към община Дупница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети