Шефове на Актавис решават съдбата на Марек утре, Чимев ги печели на среща, феновете – на стадиона! Всички на “Бончук”!

Константин Соколов
15.04.2014
размер на текста:

Може би най-важният ден за бъдещето на Марек е утрешният. В 17 часа в сряда футболистите излизат на стадион “Бончук” в двубой от 21-вия кръг на “Б” група срещу отбора на Калиакра, но не мачът е най-същественото. Преди това, в 15.30 часа, кметът Методи Чимев и изпълнителният директор на Марек Ивайло Паргов имат среща с цели 20 представители на ръководния екип за целия свят на основния спонсор на клуба Актавис, водени от шефа за България Илия Пашов. Темата на разговора е единствена - бъдещето на футболния отбор на Дупница. Повечето от ръководните фактори във фармацевтичната компания, които ще присъстват на срещата, са чужденци, които за първи път идват у нас. Визитата им е по покана на Методи Чимев и на Иво Паргов. Веднага след края на срещата всички ще се отправят към стадион "Бончук", за да наблюдават на живо мача на Марек.
От ръководството на отбора изразиха надежда повече фенове да присъстват на футболния двубой и по този начин да покажат, че Марек е значима част от Дупница. “Важно е да се покаже, че има интерес към отбора”, заявиха от щаба.
Очаква се на “Бончук” волейболният първенец Марек Юнион-Ивкони да покаже спечелената вчера шампионска купа пред всички фенове. “Надявам се ние да продължим добрите емоции за дупничани, които доставиха волейболистите на Марек Юнион-Ивкони. Честитя им титлата и се надявам отборът, заедно с Найден Найденов и Людмил Найденов, да дойдат и на нашия мач. Дано и зрителите са по-многобройни, въпреки прогнозите за лошо време. Казвал съм и друг път, че и при дъжд и при сняг, истинските фенове са на стадиона. Ние ще направим всичко възможно да ги зарадваме”, заяви Иво Паргов за DenNews.bg.
Играчите му също са готови за мача, като всички с изключение на контузения халф Светослав Диков, са на линия за срещата с Калиакра.
Вероятен състав:
Марек: Михайлов, Николов, Виячки, Лахчев, Пидев, Тончев, Андонов, Дим. Георгиев, Стоилов, Кръстовчев, Бибишков

Всички на стадиона!


 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети