Гриша Ганчев: Аз съм зает, нека от в-к Лудогорче свирят дербито

DenNews.bg
05.03.2014
размер на текста:

Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев направи интересно изказване, което бе публикувано в официалния сайт на клуба от Ловеч. „Оранжевите” приемат Лудогорец в неделя от 19.30 часа в дерби от 26-тия кръг на „А” група, което е повод за изявлението на боса.
Ето какво пише в сайта на Литекс:
„Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев реагира с познатото си чувство за хумор на поредните злостни нападки към клуба, този път от в-к 7 дни спорт. Бизнесменът изрази пред клубния сайт своята позиция:
Понеже в някои хора има голямо желание именно аз да съдийствам предстоящото дерби между Литекс и Лудогорец, искам предварително да се извиня, но поради ангажименти няма да присъствам на стадиона и да откликна на техните настоятелни призиви от страниците на вестник Лудогорче. Затова предлагам Юлий Москов с помощници Владимир Зарков и Владислав Трифонов да сторят това. Тримата имат много голям опит, доста са намазани и обиграни и не се съмнявам, че ще се справят. Смятам, че съдийски наблюдател не е нужен, защото имаме пълно доверие в тяхната компетентност, обективност и лоялност. И за да са спокойни всички и да няма напрежение занапред, нека те свирят всички мачове на Лудогорец до края на сезона, сподели финансовият благодетел на оранжевите.“

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети