Лоши новини за Шумахер

DenNews.bg
26.03.2014
размер на текста:

С изминаването на времето новините около състоянието на Михаел Шумахер намаляха. За огромно съжаление, шансовете за положителна развръзка - също. Бившият ръководител на медицинските програми на Международната автомобилна федерация доктор Гари Харстейн, който познава много добре Шуми, предупреди феновете да се подготвят за „наистина лоша новина“, пише Гонг.
Михаел Шумахер все още е в кома, след като претърпя ужасяващ ски инцидент на 29 декември.
В своя блог Гари Харстейн написа: „С течение на времето става все по-малко вероятно Михаел да се подобри в някаква значителна степен“. Бившият медицински директор на Формула 1 вярва, че привържениците на немския пилот трябва да се подготвят за най-лошото. Гари Харстейн е наясно с голяма любов, която феновете изпитват към своя идол, затова предпочете да ги подготви за евентуалната развръзка.
„Хората обожават Шумахер. Прекарах години на пистата, целият в червено с шапки, фланелки и знамена на Ферари и Шумахер. Все още съм очарован от дълбочината и постоянната любов на неговите фенове“, допълни специалистът.
Гари Харстейн коментира и последните слухове, че Михаел Шумахер е загубил около 25 процента от теглото си, откакто е в болницата. „Напълно е възможно, в действителност най-вероятно е така. За щастие, последствията от това не са особено драматични, поне не веднага. Пациентите в кома не се нуждаят от мускулите... с изключение на диафрагмата“.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети