С рев на мотори близки и приятели изпратиха Николай Радев-Отвертката

DenNews.bg
14.03.2014
размер на текста:

Снимки: DenNews.bg

С рев на мотори близки и приятели изпратиха убития при сбиване с баща и синове Карастоянови Николай Радев-Отертката в последния му път. Зад катафалката с ковчега на 27-годишния бивш гард на Братя Галеви се образува колона от близо 100 коли, което доведе до временно блокиране на движението в Дупница.

Светофарите на Наковия мост и при ГУМ бяха изключени минути преди процесията да тръгне от дома на Радеви в Горна махала, а там имаше и полицейска патрулка.
Плътно зад катафалката бе колата със семейството на Радев и мотористите от клуб „Неразделни братя”, в който членува брата на Николай -Иван. Момчетата от клуба носеха венец, а сред тях бе и един от най-добрите мотористите в Югозапада и страната- братът на фолкпевеца Борис Дали Велислав Делибалтов.
 

Както ви съобщихме, Николай Радев почина от кръвозагуба след сбиване със стоматолога Владимир Карастоянов и синовете му д-р Николай Карастоянов и Иван Карастоянов. Вчера Окръжен съд-Кюстендил постанови тримата да останат зад решетките с постоянна мярка „задържане под стража”, тъй като има вероятност да укрият доказателства. Карастоянови са привлечени под отговорност като съизвършители на убийството на Радев.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети