Прокуратурата поиска постоянен арест за Карастоянови, привлечени са като съизвършители

DenNews.bg
13.03.2014
размер на текста:

Окръжна прокуратура-Кюстендил поиска постоянен арест за д-р Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван. Те бяха задържани с първоначална полицейска мярка за 24 часа. Както писахме, след сбиване в заведение „Колата” между тримата и Николай Радев-Отвертката, 27-годишният гард на Братя Галеви почина от кръвозагуба.
Баща и синове Карастоянови са привлечени като съизвършители на убийство, а искането за оставането им в ареста трябва да бъде разгледано от Окръжен съд до края на деня.
Аутопсията на Радев бе извършена вчера от д-р Васил Николчев от кюстендилската болница и двама патоанатоми от столицата.
Както писахме, според наши източници, оръжието, причинило смъртта на Отвертката е шило, наподобяващо отвертка. Разследващите обаче не разкриват официално никаква информация към момента. Причината е, че все още не е установено със сигурност кой от Карастоянови е нанесъл прободните рани.
Както писахме, причина за конфликта между тримата и Отвертката е заради отношенията на дъщерята на д-р Николай Карастоянов Владимира с Радев.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети