Отвертката викан в прокуратурата заради Владимира, доказал със СМС, че тя го тормози

DenNews.bg
12.03.2014
размер на текста:

Д-р Николай Карастоянов и дъщеря му Владимира.

Николай Радев-Отвертката е доказал, че не той тормози дъщерята на д-р Николай Карастоянов със справка от мобилния си телефон. Това е станало след като бащата и дядото на Владимира-д-р Николай Карастоянов и д-р Владимир Карастоянов внесли жалба в полицията. Това твърдят близки приятели на Радев. Карастоянови дори упрекнали в жалбата си полиция и прокуратура, че бездействат по случая. Така се стигнало до разпит на Отвертката и изваждането на СМС-ите, от които станало видно, че Владимира търси неговото внимание и иска двамата да имат интимна връзка.
Освен СМС-ите Владимира звъняла на Радев почти всеки ден и го преследвала по кафенетата. Така често тя се оказвала и в заведение „Колата”, където снощи се разигра фаталното сбиване между Карастоянови и Радев, след което гардът на Братя Галеви почина.
Радев и Владимира са имали връзка преди години, но Отвертката не желаел да я продължи. В последно време той е имал сериозна приятелка, която живее и работи в Лондон, затова и често пътувал до Острова.
Д-р Николай Карастоянов, баща на Владимира, успял да обясни на колегите си в общинската болница снощи друга версия. Че дъщеря му му се обадила по телефона и го извикала в „Колата”, защото Радев я тормозил.
Разследващите ще трябва да установят и как точно момичето се е озовало в заведението, което е запазена територия на хората на Галеви и се посещава предимно от тях. Дали е отишла там доброволно или не.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети