Приятели на Отвертката: Владимира искаше да е с него и му досаждаше, дано полицията не скрие, че е убит с нож

DenNews.bg
12.03.2014
размер на текста:

Николай Радев-Отвертката на мотосъбора в Дупница. Снимка: DenNews.bg

Владимира досаждаше на Ники. Постоянно му звънеше и искаше да имат връзка. Това обясниха приятели на Николай Радев-Отвертката, който почина вчера след сбиване с д-р Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван.
Близките на Отвертката са сигурни, че той е бил прободен с нож, версия, която се проверява от полицията и ще бъде изяснена след аутопсията в Кюстендилската болница.
„Надяваме се истината да не бъде потулена. Той е прободен с нож и може би не един път. Отделно е имал наранявания от стъкла, затова е загубил много кръв. Това е разбрал брат му от лекарите”, обясни за DenNews.bg Димитър, един от приятелите на Радев.
Имат опасения, че пробожданията с нож може да са били „замаскирани” като прорезни рани, нанесени със изпочупените в заведението стъкла.
Дъщерята на анестезиолога д-р Николай Карастоянов е присъствала на фаталното сбиване между роднините й и Отвертката, при което гардът на Братя Галеви е ранен тежко и почина в Спешния център.
Приятелите на Радев са категорични, че не той е търсил Владимира, а точно обратно-от две години момичето преследвало 27-годишния гард. Вчера двамата били в заведението „Колата”, когато се появил бащата на Владимира. Той, брат му и баща им искали отношенията между младежите да приключат. След като се скарал с Радев, Николай Карастоянов се обадил на баща си и брат си и те дошли „подготвени”.
Според приятелите на Отвертката, той има сериозна приятелка, която живее в Англия. Тя е разбрала за случилото се и днес ще пристигне в Дупница.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети