Марек ще играе 3 мача от “Б” група на неутрален терен

DenNews.bg
26.02.2014
размер на текста:

На феновете на Марек няма да им се наложи отново да посещават стадиона в с. Бистрица.

Три отбора от “Б” група няма да домакинстват на собствените си стадиони през пролетния полусезон от първенството, постанови Спортно-техническата комисия на БФС. Това са Монтана, Пирин (Рз) и Витоша (Бистрица), на чиито стадиони тече ремонт. Така тези три тима ще домакинстват съответно в Мездра, Симитли и Елин Пелин.
Интересното е, че лидерът в класирането Марек през втория дял от сезона гостува и на трите споменати отбора, което гарантира 3 мача на неутрален терен за дупничани.

Решения на Спортно-техническата комисия на БФС:

- Предвид провеждащи се строителни и ремонтни работи по приет европейски проект на стадион „Огоста” –гр. Монтана, ПФК „Монтана 1921” ще провежда домакинските си срещи от втори полусезон на първенство 2013/2014 на „Б” ФГ на стадион „Локомотив” гр. Мездра след одобрение на създадената комисия за оглед на стадиони.
- Предвид започващите на 10.03.2014 година строителни и ремонтни работи по приет европейски проект на стадион „Градски” –гр. Разлог, ПФК „Пирин 2002” Разлог след 10.03.2014 г. ще провежда домакинските си срещи от втори полусезон на първенство 2013/2014 на „Б” ФГ на стадион „Септември” гр. Симитли след одобрение на създадената комисия за оглед на стадиони.
- Предвид провеждащи се строителни и ремонтни работи на стадион „Витоша” –кв. Бистрица, ФК „Витоша” след 10.03.2014 ще провежда домакинските си срещи от втори полусезон на първенство 2013/2014 на „Б” ФГ на стадион „Градски” гр. Елин Пелин след одобрение на създадената комисия за оглед на стадиони.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети