През сайта си Бойко посочи къде се събират подписи за референдума, Дупница единствена с изнесен пункт

DenNews.bg
12.02.2014
размер на текста:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи местата за събиране на подписи за провеждането на референдум чрез лични си сайт, видял бял свят преди брони дни. От понеделник, когато инициативен комитет, начело с проф. Георги Близнашки обяви началото на кампанията за събиране на подписи, Борисов е изключително активен по темата и координира действията на партията чрез сайта си и профила си във Фейсбук.
Всички партийни офиси в стараната са мобилизирани, на места има и изнесени пунктове. В Кюстендилска област изнесен пункт ще има само в Дупница, като ГЕРБ ще събират подписи на площад „Свобода” срещу сградата на общината. Иначе всички, които подкрепят идеята за провеждане на референдум заедно с предстоящите евроизбори по зададените от президента Росен Плевнелиев теми-задължително, мажоритарно и електронно гласуване, могат да се включат в подписките в партийните офиси по места.
Преди дни Борисов обеща, че ГЕРБ ще успее да събере 500 000 подписа за свикване на референдум, като поеме координацията на кампанията чрез структурите си по места. Задача непосилна за инициативния комитет, в който влизат още Юлия Берберян, Саша Безуханова, Румяна Бъчварова.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети