Актавис обеща приятна изненада за Марек при влизане в “А” група

DenNews.bg
11.02.2014
размер на текста:

Изпълнителният директор на Актавис Илия Пашов посети футболистите и ръководството на Марек по време на подготвителния лагер в Сандански. Основният финансов партньор на клуба спонсорира зимния лагер на отбора, който се подготвя за втората фаза от първенството на “Б” група. Пашов използва своята лична среща с играчите и ръководството на Марек, за да съобщи от името на Актавис една специална изненада за отбора. Ако дупнишкият тим спечели промоция за “А” група, ще получи допълнителна награда от Актавис.
„Дойдох лично да подкрепя момчетата и Иво Паргов по време на техния подготвителен лагер и да им пожелая ползотворна подготовка и бъдещи успехи в предстоящите им мачове. За нас, като основен спонсор на клуба, е изключително важно отборът да продължава своя успешен път в професионалния футбол. Благодаря специално на Иво Паргов за неговите усилия, амбиция и упорита работа в името на отбора. Признавам, че той е човекът, благодарение на който аз и екипът на Актавис още по-силно вярваме в отбора и ще го подкрепяме в рамките на нашите възможности. Считам, че цялата общественост в Дупница също трябва да окаже своята подкрепа към Иво и момчетата, защото те полагат неимоверни усилия Дупница да възвърне славата си на значим спортен град“, изтъкна Илия Пашов.
Своята подкрепа и внимание оказа и кметът на Дупница Методи Чимев, който също лично посети отбора в Сандански.
„Щастлив съм, че в името на успеха на ФК Марек, Актавис има толкова лоялен и професионален партньор в лицето на г-н Чимев и община Дупница. Добрите и успешни проекти се осъществяват с отлични партньорски взаимоотношения, взаимно разбиране, конструктивен диалог и най-вече желание. Радвам се, че г-н Чимев и община Дупница подкрепят и се надявам да продължават да подкрепят футбола в града, защото усилията на Иво Паргов и всички футболисти, заслужават голямо разбиране и признание“, добави още изпълнителният директор на Актавис.
Илия Пашов изрази и своята пълна увереност във факта, че Марек ще бъде сред най-добрите отбори у нас и обществеността на Дупница ще се гордее с това изключително постижение.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети