Марек пече трансфер в Левски, 5 нови чакат в Дупница

DenNews.bg
22.12.2014
размер на текста:

Нов кандидат за вратаря на Марек Емил Михайлов се появи в изминалите часове. Става въпрос за отбора на Левски, чието ръководство е насочило вниманието си към стража известен с прозвището Буфон. Освен „сините”, интерес към Михайлов проявяват още Литекс и Берое, но вратарската криза в Левски засилва вероятността дупнишкият №1 да премине на „Герена”. От ръководството на Марек обаче нямат намерение с лека ръка да изпускат един от най-добрите си играчи и ще искат трансферна сума за Емил Михайлов. Не така стоят нещата с халфа Димитър Андонов, който ще напусна „Бончук” без финансови претенции и от двете страни. Полузащитникът бе с основна заслуга за изкачването на Марек от „В” до „А” група, но като че ли не му достигна опит и класа за елита.
През зимната пауза в дупнишкия тим се очаква да пристигнат 4 или 5 нови попълнения, като вече са водени предварителни разговори. Марек ще има и подготвителен лагер в Сандански, който ще започне на 19 януари. Първата тренировка за годината е насрочена за 12 януари.
Изпълнителният директор на Марек Иво Паргов пък твърдо заяви, че основната цел на клуба е да развие детско-юношеската си школа. В Дупница имат подготвена програма и намерение да бъдат пример в тази област, като основен помощник ще бъде спонсорът Актавис.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети