БФС не пожали Марек

DenNews.bg
07.11.2014
размер на текста:

Апелативната комисия на БФС излезе с решение по казуса с Марек. Дупнишкият клуб обжалва наложената санкция от 10 000 лева от страна на Дисциплинарната комисия във връзка със сигнал от УЕФА за "съмнения за участие в уговорени мачове". Апелативната комисия потвърждава наказанието, като от БФС съобщиха, че то е окончателно и не подлежи повече на обжалване. Поради конфиденциалност на информацията повече факти от заседанието на комисията не бяха изнесени.
В Марек официално не са уведомени за кои мачове са съмненията, като само се предполага, че става въпрос срещите с ЦСКА (0:5) и Лудогорец (0:3).

Съобщението на БФС:

Апелативната комисия разгледа и обсъди жалбата на ФК „Марек - 2010” гр. Дупница срещу решение на Дисциплинарната комисия от 21.10.2014 г., с което на клуба е наложена имуществена санкция в размер на 10 000 лева, на основание чл. 46, ал. 6, б. „А”, изслуша г-н Марио Костурков – Експерт по почтеността на БФС, запозна се със становището на Дисциплинарната комисия по случая и

РЕШИ:

Оставя без уважение жалбата на ФК ”Марек - 2010” гр. Дупница като неоснователна. Потвърждава решението на Дисциплинарна комисия.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети