Дупничани не мислят само за себе си, а и за развитие на града и региона

DenNews.bg
19.11.2014
размер на текста:

Дупничани не мислят само за себе си, а и за развитие на града и региона. Този извод направи след приемната си в Дупница депутатът от ГЕРБ Кирил Калфин.
"За голяма моя изненада гражданите поставяха въпроси, свързани не само с търсенето на работни места, а и въпроси, касаещи развитието на региона ни. Развитието на икономиката, на социалната политика, което ми направи много добро впечатление. Това, което споделиха хората е, че трябва да работим заедно, за да се развива регионът ни положително", коментира Калфин.
На приемните в Дупница и Кюстендил гражданите са поставили въпроса и за дейността на администрацията- как да бъдат ускорени административните процедури и административната работа като цяло. „Трябва по-експедитивно и по-качествено да се работи и аз ще се опитам да съдействам в тази насока. И в тази връзка смятам да направя срещи с кметовете на Кюстендил, на Дупница-Петър Паунов и Методи Чимев и на другите населените места", сподели депутатът от ГЕРБ.
Следващият понеделник, 24 ноември, Кирил Калфин ще се срещне с граждани на общините Бобошево, Кочериново и Рила.
"След това започвам приемни и по селата, за да улесня хората, които живеят там. По време на кампанията дадохме дума на избирателите си, че ще правим приемни и в малките населени места, и смятам да я удържа", каза още народният представител.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети