Росица Борисова остава лидер на ГЕРБ-Бобов дол

DenNews.bg
12.11.2014
размер на текста:

Досегашният лидер на ГЕРБ-Бобов дол запазва поста си, решиха членовете на партията в миньорската община на отчетно-изборно събрание. Кандидатурата на Росица Борисова бе единствена и тя бе подкрепена от делегатите единодушно, след като представи отчет за периода 2010-2014 г.
От страна на младежката организация в миньорската община отчет представи общинският координатор на МГЕРБ за Бобов дол Десислава Александрова.
За организационен секретар бе номинират настоящият секретар Юлиян Божанов. Номинации за членове на общинското ръководство получиха Спас Костов, Димитър Чучуков, Валя Христакиева и д-р Борис Дашков.
На събранието присъстваха народният представител и областен координатор Кирил Калфин и организационният секретар Емил Гущеров. Калфин благодари на членовете, симпатизантите и общинското ръководство на ГЕРБ за отличното представяне на предсрочните парламентарни избори. Областният координатор подчерта, че въпреки корпоративния вот, ГЕРБ е станала втора политическа сила в община Бобов дол с 1 116 гласа, побеждавайки убедително БСП -Лява България.
На събранието бе обявена и поредната благотворителна инициатива, организирана от местното ръководство на ГЕРБ. Дарителската кампания е в помощ на 24-годишен младеж от Бобов дол, пострадал при тежка катастрофа. Той се нуждае от спешна операция, струваща няколко хиляди лева. Първите, които дариха лични средства бяха Калфин и Гущеров.
Росица Борисова и Юлиян Божанов са единствените общински съветници от ГЕРБ в ОбС-Бобов дол. Борисова е и един от учредителите на ГЕРБ в община Бобов дол. Въпреки направените номинации, за определяне на ръководството окончателна дума ще има Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети