Самоковци към дупничани за казуса Бат Сали: Братя и сестри, с вас сме

DenNews.bg
30.10.2014
размер на текста:

Гражданската структура от Самоков с името "Алтернативен общински съвет" изпрати обръщения до гражданите на Дупница и Кюстендил чрез кметовете инж. Методи Чимев и Петър Паунов, с което подкрепя протестите срещу налагането на ДПС-мандат в област Кюстендил, в лицето на Александър Методиев-Бат Сали.

 

Ето целия текст:

 

 

Братя и сестри,

Заявяваме нашата политическа подкрепа за вашите досегашни инициативи. Солидарни сме с вашите искания, настояваме за спешна промяна на Изборния кодекс. С нашето обръщение даваме израз на позицията на преобладаващата част от жителите на община Самоков. Общоизвестна е нечистата (граничеща с престъпност) деятелност на Александър Методиев – Бат Сали. Възмутително е поведението и на Лютви Местан, който не желае да се съобразява с твърдо изразената позиция на гражданите на три общини – Кюстендил, Дупница и Самоков, но истинският поръчител на настоящите ни неволи се намира в Боянските сараи. Време е да им кажем на чист български език, че не приемаме подигравките им. Крайно наложително е противоконституционната партия ДПС да бъде разформирована.
„Цяла България сега нази гледа“- време е за проевропейско цивилизационно решение. Вашият справедлив протест е началото на едно всенародно движение за дълбоки и повсеместни реформи в изстрадалото ни отечество”, казват хората от алтернативния Общински съвет.


Писмото е подписано от инж. Николай Христов-Председател НФСБ-Самоков, Илия Масларски-народен представител (1997-2001), Йорданка Иванова-член на Инициативен комитет срещу изграждане на регионално депо за отпадъци в Самоков, Благовест Коларов-член-учредител на Екологичен форум за защита на Рила “Екорила”-Самоков, инж. Петър Чарийски-член на УС на гражданска инициатива “Справедливост”, инж. Здравко Манчев-секретар на НФСБ-Самоков, д-р Константин Панев-председател на РДПБ-Самоков и други.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети