Фен клубът на Марек избухна срещу изказване на сина на треньора

DenNews.bg
02.10.2014
размер на текста:

Фен клубът на Марек изрази остро негодувание и разочарование от изказване на сина на треньора Антон Велков – Костадин. Велков-младши, който в момента е футболист на немския нискоразряден Вюрцбургер Кикерс, обяви подкрепа към баща си, но същевременно нападайки Марек и неговите привърженици, наричайки ги “продажници” във Facebook. Явно в далечна Германия Коко Велков не е останал удовлетворен от временния статут на татко си в дупнишкия клуб, макар Антон Велков все още официално да е треньор на отбора.
Веднага изказването на играча на Вюрцбургер в социалната мрежа бе цитирано в медиите, откъдето идва и допълнителното негодувания сред феновете на Марек, които обявиха своето мнение по случая.
“Антон Велков бе посрещнат от нас феновете по най-добрия начин, след като бе назначен за старши треньор на Марек. На първата му пресконференция, която дори се състоя в сградата на община Дупница, заявихме пълната си подкрепа към него. Подарихме му шалче на отбора и го поздравихме с “добре дошъл”, вярвахме в него и възможностите му. Постепенно обаче под негово ръководство Марек показа лоша игра и лоши резултати. За това се стигна и до виковете “оставка” на мача в Стара Загора. Тогава ние просто изразихме становището си и оттеглихме доверието си към него. Ние не му плащаме заплата и нямаме право до го уволняваме, но имаме право да си кажем мнението, след като сме фенове на този отбор и даваме всичко за любимия си тим. Крайно разочаровани и засегнати сме от изявлението на Костадин Велков, още повече, че неговият брат Николай игра в нашия отбор и не е имало никакъв проблем с него. В Марек няма продажници и не може по такъв начин да се цапа славната история на нашия тим. Изказването му е гавра с клуба и не отговаря на истината, още повече че този клуб започна наново от селската дивизия и стигна до “А” група абсолютно честно”, е позицията на ръководството на фен клуба.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети