„Марек Завинаги” си избра ръководство. Феновете: Догодина печелим Купата

Константин Соколов
12.01.2014
размер на текста:

Снимки: DenNews.bg

Клуб на привържениците „Марек Завинаги” си избра ръководство, а феновете си пожелаха още догодина любимият им отбор да спечели Купата на България. На събранието в залата за пресконференции на стадион „Бончук” вчера се събраха 50-ина от най-верните фенове на Марек, които определиха как ще изглежда ръководното тяло на фен клуба. След гласуване единодушно за председател бе избран Борислав Рударски. Той спечели вота на съмишлениците си с организаторските си качества, опита натрупан с участието му в стария фен клуб, както и с демонстрираната безрезервна любов към отбора.
За зам.-председател бе избран Румен Тимев, като с гласуване бе определен и съставът на Управителния и Контролния съвет.


В Управителния съвет освен Рударски и Тимев, влизат още Веселин Дангов, Иван Караколев, Красимир Ортакчийски, Андрей Георгиев и Иван Джорджев. В Контролния съвет след гласуване място намериха Стефан Сотиров, Стойчо Янев и Драгомир Драгомиров. Предстои да бъде избран секретер и касиер на клуба на привържениците. За активната дейност на агитката по време на мачове пък ще отговаря Кристиян Димитров.
След края на събранието членовете на новия фенклуб се докоснаха до Купата на Съветската армия, спечелена от отбора на Марек през 1978 година. Пожеланието бе: Догодина Марек в „А” група и носител на Купата на България!
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети