Българските национали тръгнаха за победа към Рицарския остров

DenNews.bg
09.09.2013
размер на текста:

Българският национален отбор по футбол напусна остров Сицилия и се отправи към Рицарския остров – Малта за световната квалификация срещу домакините. Мачът е утре, вторник, от 21 часа на стадион “Та Кали” в столицата Ла Валета, а целта пред нашите е победа.
По обяд “лъвовете” напуснаха базата си в последните 4 дни – “Грандхотел де Палм” в Палермо и с чартър отлетяха за Малта, информира Гонг. След настаняването футболистите ще имат кратка почивка в хотела, след което на стадион “Та Кали” ща проведат официалната си тренировка. Заниманието ща започне в 21.30 часа, а половин час преди това селекционерът Любослав Пенев ще говори пред медиите.
Тази сутрин нашите трябваше да имат и леко занимание на Университетския спортен център в Палермо, но тренировката бе отменена от Любо Пенев. Така момчетата от отбора получиха малко свободно време преди да излетят за Ла Валета.
До тук всички отбори в групата са изиграли по 7 мача. Водач в класирането е Италия със 17 точки, на второ място е България с 10 т. Чехия, Армения и Дания са с по 9. На последна позиция е Малта с 3 т.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети