Губернатор охлади мераците на Мая Манолова да седне на среща до кмета на Дупница

dennews.bg
23.09.2013
размер на текста:

 Областният управител на Кюстендил Иван Каракашки охлади мераците на червената депутатка Мая Манолова да седне рамо до рамо с кмета на Дупница Методи Чимев. Това стана днес малко преди началото на организираната по инициатива на Каракашки среща в Дупница между кметовете на 9-те общини в областта, представители на администрациите и местния бизнес. Мая Манолова влезе в Кръглата зала на общината.
„По-престижно ще бъде да седна до кмета на Дупница”, каза Манолова и се запъти към стола, който щеше да й осигури така желаното от нея място до градоначалника Методи Чимев.
„Не, по-добре ще бъде да седна между вас, че не се знае докъде може да стигне разговорът ви”, предвидливо скочи Каракашки и зае стола, на който се канеше да седна Манолова. Така той направи всичко възможно от своя страна да раздели Манолова и Чимев с една единствена цел- да предотврати словесния сблъсък между , който засега се води само чрез медиите. Както вече писахме, в сутрешния блок на Нова телевизия Мая Манолова обвини кмета на Дупница, че осигурява безплатен транспорт до столицата за стачкуващите срещу кабинета Орешарски. В отговор градоначалникът хвърли ръкавица на Мая Манолова и поиска публично извинение от червената депутатка, в противен случай ще търси правата си по друг начин. Което означава само едно- по съдебен път.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети