Чимев търси по спешност в последния момент превозвач за учениците от Червен брег

dennews.bg
13.09.2013
размер на текста:

По спешност часове преди края на работната седмица, кметът на Дупница Методи Чимев се зае със задачата да намери фирма-превозвач, която да осигури транспорта на учениците от село Червен блег до училището в съседното Крайници. Както днес по-рано писахме, обществената поръчка е прекратена частично за това направление заради липса на оферти. Интерес буди факта, че заповедта за това е подписана още на 9-и септември, но едва днес градоначалникът ще направи среща с фирма.
Ето и неговия отговор по темата,изпратен ни от пиара на общината Христо Апостолов:

 

 

Във връзка с вашия материал "Учениците от село Червен брег останаха без автобус 2 дни преди началото на учебната година" публикуван на сайта ви на 13.09.2013 година, искам да ви информирам следното:
"Поради липсата на оферти за тази обособена позиция Червен брег-Крайници, процедурата е прекратена. По реда на ЗОП днес следобед (13.09.2013 год.) чрез покана ще се направи среща с фирма и в понеделник - 16.09.2013 година, ще има конкретен резултат. Родителите могат да бъдат спокойни - от вторник ще бъде на разположение автобусен транспорт за техните деца по това направление"
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети