Кирил Калфин представлява ГЕРБ в Комисията по бюджет и финанси в НС

DenNews.bg
11.09.2013
размер на текста:

Депутатите от ГЕРБ попълниха днес състава на парламентарните комисии след отказа им да делят отговорност с управляващите от началото на новия мандат на Народното събрание.
Депутатът от Кюстендилски избирателен район Кирил Калфин ще представлява ГЕРБ в Комисията по бюджет и финанси, чиито член бе и в предишния мандат.
В бюджетната комисия влизат още депутатите от ГЕРБ:
Владислав Горанов, Десислава Танева, Диана Йорданова, Димитър Главчев, Красимир Стефанов, Менда Стоянова и Пламен Йорданов.
Бившият вътрешен министър Веселин Вучков, представител на региона ни, като жител на кочериновското село Стоб, влиза в състава на две постоянни комисии-по вътрешна сигурност и ред и тази за контрол на службите за сигурност.
В Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред влизат още и ГЕРБ-депутатите Галина Георгиева, Златко Тодоров, Красимир Ципов, Любомир Христов, Пламен Нунев, Пламен Петров и Румен Иванов, а в Комисия за контрол на службите за сигурност-Димитър Лазаров и Пламен Нунев.
ГЕРБ обявиха решението си да все пак да попълнят съставите на комисиите, след бойкота от началото на мандата, в края на август. Те обаче декларираха, че няма да излъчат свои представители за ръководните позиции, а само ще участват в работата на комисиите.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети