Син намери родителите си застреляни в Ловешко

DenNews.bg
12.08.2013
размер на текста:

27-годишен мъж от ловешкото село Галата е открил телата на застреляните си родители. По първоначални данни съпругът, на 48 г., първо застрелял 43-годишната си жена, а след това и себе си след скандал.
Сигналът в полицията е подаден от сина на двойката в 19.30 часа вчера. След като майка му не отговаряла на телефона си през целия ден той посетил дома на родителите си. Намерил входната врата заключена отвътре и погледнал през прозореца, видял трупа на баща си, като до него на пода имало пушка.
Тялото на жената е открито от пристигналите на място полицаи в стая на втория етаж на къщата, с огнестрелна рана в дясната част на гърдите. Трупът на бащата е немерен в съседна стая. Намереното до него оръжие е законно притежавана от него ловна пушка, калибър 12 както и три броя гилзи калибър 12 на пода и една в пушката.
От проведените беседи и със сина е установено, че в събота цял следобед двамата са били в конфликт, като са се карали на двора и впоследствие вътре в къщата. По данни на съседите, скандалът е приключил около 23.00 часа, като малко преди това са се чули изстрели. Двата трупа са транспортирани в МБАЛ-Ловеч за аутопсия. Работата по случая продължава. В РУП-Тетевен е образувано досъдебно производство, пише БЛИЦ.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети