Сред искри от флекс общинари къртиха метална врата, за да си вземат бар "Енигма"

Изгоненият наемател Виктор Викторов бе приготвил като изненада счупени ключове в патронника и табло без бушони

dennews.bg
01.08.2013
размер на текста:

Община Дупница най-после си взе бар „Енигма”, макар и принудително. Но това не стана толкова лесно, тъй като прогоненият наемател Виктор Викторов им бе приготвил изненада, която накара общите работници от общината да се потят почти час, докато осигурят достъп до помещението.
Като за добре дошли Викторов бе счупил и двата ключа на металната врата и опитите с чук, отвертка и кози крак да бъде откъртена се оказаха пълен провал. Всичко това се случваше пред очите на двамата полицаи, изпратени да оказват съдействие, както и пред комисия от общината с председател Надя Великова. Последният опит остави сградата на Общински драматичен театър „Невена Коканова” без една плоча, която бе откъртена.

 

След като юлското слънце започна да понапича мястото, на главния домакин на общината Георги Георгиев му дойде на ума, че ще трябва да се пусне в действие флекс и разпореди да се докара агрегат , който да го захрани. Така след срязване на патронника и шиповете в него вратата бе отворена. След като влязоха в тъмното като в рог помещение, общинарите разбраха и каква е втората изненада, която им е приготвил Виктор Викторов.

 

Тъй като бе отвъртял бушоните от таблото, наложи се да се пусне в действие джобно фенерче, а най-голяма помощ на комисията и полицията оказа операторът от местната кабелна телевизия, който пусна в действие камерата. Така след като установиха, че в вътре в бара има маси и столове, комисията състави протокола, членовете й се подписаха и всички излязоха навън. Последната работа отново бе на общинските служители, които сложиха печат на вратата.
Тази показна и шумна акция от страна на община Дупница поставя началото на поредица за изгонване на некоректни наематели.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети